Ga naar de inhoud

AiR: Katie Ceekay

Complex Public ServiceResidentie periode

za, 01 mei 2021 / wo, 01 sep. 2021

VHDG

Ipe Brouwerssteeg 10A
8911 BZ Leeuwarden


Screening

zo, 19 dec. 2021 - 19.00 / 19.15

De Westerkerk

WTTV Festival 2021
Bagijnestraat 59
8911 DN Leeuwarden


AiR: Katie Ceekay

In 2021 verbleef Katie Ceekay enkele weken in residentie bij VHDG. Ze verdeeld haar onderzoek en ideeen in twee specifieke projecten.

Complex Public Service is een sociaal-geëngageerd project door kunstenares Katie Ceekay in samenwerking met Welcome to the Village Festival en kunstinitiatief VHDG, deels ontwikkeld tijdens Katie’s residentie bij VHDG, Katie nodigt uit om mee te doen in dit project, en bevat activiteiten gericht op de deelnemer (van koken tot nieuwe vaardigheden opdoen, eigenlijk alles wat je kunt bedenken), een actieve conversatie over onze toekomst en een kans om samen aan een meer empathische wereld te werken.

Om daadwerkelijk een echte, effectieve service te vervullen, gaat Complex Public Service het gesprek aan met stadspubliek, festivalbezoekers en beleidsmakers en nodigt uit tot een unieke manier van werken die het gebruik van grondstoffen, tijd en waarden bevraagd. Het project zal fysiek te vinden zijn op WTTV Festival 2022 via Empathy Village, een participatief platform, en zal op wekelijkse basis doorgezet worden om met deelnemers in tandem zelfwaarde en gemeenschapsverandering te blijven uitoefenen.

Presentatie: 19 december, Westerkerk Leeuwarden

TDe ontwikkeling van The Fibre Club, een gratis en publieke online hulpmiddel die gebruikt kan worden om te leren over gezondheid en de toegang daartoe. Dit zal als eerste toegepast worden in de stad Leeuwarden voor het einde van het jaar in samenwerking met grafisch vormgever Julia de Jong

Volg ons op de socials voor updates!

Open call!

Complex Public Service is een sociaal-geëngageerd lange termijn project die wekelijkse, geïndividualiseerde programma’s aanbied op een aantal unieke manieren.

Dit project is als een verrassing, het is gebaseerd op mensen die elkaar zien en nieuwe connecties maken, het is gebaseerd op zowel verlangens als behoeftes. Samen met en gefaciliteerd door Katie breng je een holistisch programma in kaart dat bij je past, en bevraag je jezelf jou je gebruik kunt maken van een artiest als dienaar van het publiek. Van gewone koffietjes, een-op-een workshops, of buitenactiviteiten, tot een moment vinden om echt jezelf te kunnen zijn, Complex Public Service nodigt je uit voor een vleugje frisse lucht. Het project is open voor alle leeftijden en alle achtergronden, en ervaring met kunst is niet nodig op wat voor manier dan ook.

 Om je aan te melden en voor meer informatie kun je een korte mail sturen naar  katie@welcometothevillage.nl


Foto: David Vroom

Galerij